De Bult staat in haar kinderschoenen. De kindertijd is een mooie tijd. Alles is nog mogelijk. Hoe zal zij zich verder ontwikkelen? Wat zijn haar grootste talenten? Waarin gaat zij zich onderscheiden?

Om uit te groeien tot een volwaardige natuurbelevingstuin heeft De Bult steun nodig. Steun van mensen die haar verzorgen en helpen in haar ontwikkeling. Bent u iemand of kent u iemand die hier een rol in kan en wil spelen? Top! Laat het ons weten via info@debult.com , dan nemen we snel contact met u op.

Ook steun met materialen en met financiële middelen is natuurlijk meer dan welkom. De opvoeding van een kind, ook van dit natuurkind, kost nu eenmaal kruiwagens vol geld. Hebt u, of kent u een fonds of een organisatie die een bijdrage in natura of in geld zou kunnen en willen leveren in het groter groeien van De Bult? Fantastisch! Stuur ons een bericht via info@debult.com dan praten we hier graag met u over verder.

Geloof ons: bij iedere donatie die binnenkomt op IBAN NL30 RABO 0160 8395 80 t.n.v. Stg. Natuurbelevingstuin De Bult doen wij een vreugdedansje!

ANBI logo1   Stichting Natuurbelevingstuin De Bult is een ANBI 

 

 

 

Deze ondersteuners gingen u voor …

 Deze lijst is bijgewerkt tot juni 2016

LEADER en Europa Logo voor de website H140  Leader+ Structuurfonds “Leader+ is een van de vier initiatieven die door de Europese Structuurfondsen worden gefinancierd en moet plattelandsactoren helpen het potentieel van hun plaatselijke regio op langere termijn te ontwikkelen.”
 PZH groot jpg-H140 Provincie Zuid-Holland “De provincie Zuid-Holland werkt aan een aantrekkelijke leefomgeving in het dichtstbevolkte deel van Nederland. Een leefomgeving waar ruimte voor wonen, werken, reizen en recreëren in balans is. De provincie weegt wensen en belangen, verbindt partijen en geeft ruimte.”
 Gemeente Kaag en Braassem logo

Gemeente Kaag&Braassem 

“Kaag en Braassem komt op voor een goede leefomgeving, voor veiligheid en duurzaamheid. Duurzaamheid is daarbij de ideale mix van ecologische, economische en sociale belangen voor onze gemeente voor de lange termijn.” 
Stichting Groen Licht logo blad Stichting Groen Licht Raad, daad, kennis, activiteiten en mooie schenkingen. Aan Stichting Groen Licht hebben we altijd een hele fijne zuster in het verwezenlijken van onze gezamenlijke doelen.
HollandRijnlandLogo

Holland Rijnland

De Bult heeft een bijdrage ontvangen uit het Regionaal Investeringsfonds (RIF) van Holland Rijnland.
 logo vlinderstichting

De Vlinderstichting

Website Vlinderidylles

“De Vlinderstichting is dé organisatie die de deskundigheid in Nederland en Europa over vlinders en libellen bundelt. We maken ons sterk voor het behoud en herstel van vlinders en libellen in Nederland en Europa.”
NPL logo 2013 FC-H140

De Nationale Postcode Loterij

"De Postcode Loterij steunt 90 organisaties die zich inzetten voor mens en natuur."
De Vlinderidylle van De Vlinderstichting is er daar een van.
rabobanksponsorfietstocht logo

Rabobank Sponsorfietstocht

Op een sportieve manier geld verdienen voor uw vereniging? De Rabobank Sponsorfietstocht wordt jaarlijks door Rabobank Groene Hart Noord georganiseerd en vormt de spil van onze sponsoring aan het verenigingsleven.”
 Kern Met Pit Logo 800x755

Kern met Pit

"Kern met Pit is een jaarlijkse wedstrijd georganiseerd door Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij (KNHM). Via de wedstrijd Kern met Pit dagen we bewonersgroepen uit om hun idee voor de leefomgeving binnen een jaar te realiseren. De beste ideeën mogen deelnemen aan de wedstrijd."
 logo groendichterbij-H140

Groen Dichterbij

Groen Dichterbij ondersteunt en versterkt de groeiende beweging van mensen die samen aan de slag gaan met een groen buurtproject. Zo worden straten en buurten in Nederland groener en gezelliger en de bewoners gezonder en gelukkiger.
Groen Dichterbij is een platform van IVN, het Oranje Fonds, Buurtlink.nl & SME Advies en wordt mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij.
 
 logo driemaster  De Driemaster  De Driemaster zet zich in om al die bestaande initiatieven te ondersteunen en te versterken. Waar gaten vallen, ontwikkelen wij samen met bewoners aanvullende voorzieningen om ook de meest kwetsbare mensen bij de samenleving te betrekken
uit den boogaard hoveniers logo Uit Den Boogaard Hoveniers

Kees Uit den Boogaard heeft ons professionele steun verleend bij het vertalen van al onze wilde ideeën naar een werkbaar ontwerp.

 

notaris von hertzberg logoknipsel

Notariskantoor Von Hertzberg

Notariskantoor Von Hertzberg heeft Stichting Natuurbelevingstuin De Bult gesponsort met de oprichting van de stichting.
logo puntgaaf Puntgaaf Drukwerk Puntgaaf Drukwerk heeft voor een vriendenprijsje ons eigen logoontwerp omgezet naar een professioneel exemplaar.
Logo-Rondom-Kaag-en-Braassem2 Rondom Kaag en Braassem Ontdek de leukste evenementen, arrangementen en routes rondom Kagerplassen en Braassemermeer.
STOLP plus KAB administratieve dienstverlening http://www.stolpkab.nl/ Heeft de jaarrekeningen 2014 en 2015 voor ons verzorgd.
Gebr. v.d. Poel b.v. logo full Gebr. v.d. Poel b.v. Gebr. v.d. Poel b.v.  heeft de waterpomp bij de waterspeelplaats gedoneerd.
  Naktuinbouw Van Naktuinbouw ontvingen we als een van de gekozen goede doelen een bijdrage uit het kerstpakkettenbudget.
HillebrandTechniekLogo Hillebrand Techniek Hillebrand Techniek stelt de maaimachine beschikbaar voor de grote maaiklussen. De eerste maaironde is ook door Hillebrand gesponsord.
Leo en Fay de Haas faydehaas.com

Leo en Fay de Haas uit Nieuwe Wetering hebben ons met een spiksplinternieuwe bosmaaier gesponsord en divers los handgereedschap.

Logo rodenburg Loonbedrijf Roodenburg Firma Roodenburg is altijd bereid ons een handje te helpen als het nodig is.