Wilgen snoeien 7 janOp zaterdag 7 januari zullen de vrijwilligers van het Eerste Stuk hun wilgen gaan snoeien en wij mogen voor De Bult de wilgentenen hebben. Een mooie wilgentenentunnel staat al vanaf het begin op ons verlanglijstje dus hier zijn we heel blij mee! In ruil daarvoor gaan wij de koffie en thee verzorgen met wat lekkers. Aan het eind van de ochtend wordt er door vrijwilligers van het Eerste Stuk gezorgd voor soep (brood zelf meenemen).
Kom je meedoen met het uitzoeken van de wilgentakken? We hebben stevige staande takken nodig en soepele takken waar we mee kunnen vlechten. De takken die we kunnen gebruiken moeten we van het Eerste Stuk naar De Bult vervoeren.

Wat hebben we concreet nodig op 7 januari?
* 6 tot 8 mensen die wilgentenen uitzoeken, op aanhangers leggen en op De Bult neerleggen;
* Een auto met aanhanger om takken te vervoeren;
* Twee cakes om bij de koffie te delen;
* Twee vrijwilligers die een thermoskan koffie meebrengen.

Graag horen we het als je erbij kunt zijn op 7 januari. We beginnen om 9.30 op het eerste stuk. Reacties graag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De wilgentenentunnel gaan we maken samen met de kinderen van de scouting en natuurlijk met iedereen die wil komen helpen. De datum hiervoor is, nog onder voorbehoud, 28 januari. Meer info volgt.