conf 01UitreikingVrijwilligersprijs20160106 512Natuurlijk, met de nominatie waren we al heel erg blij. Maar we verkeerden in zeer goed gezelschap op de respectabele lijst met mooie vrijwilligersorganisaties uit Kaag en Braassem. Des te leuker was het toen bleek dat De Bult werd uitgeroepen tot Vrijwilligersorganisatie van het jaar 2015. Dank daarom aan de mensen die de moeite hebben genomen om De Bult te nomineren.

De jury zegt in haar rapport:
“De bestuurders van Natuurbelevingstuin de Bult, allemaal vrouwen, hebben een enorm doorzettingsvermogen. Deze dames staan letterlijk met de voeten in de klei om de tuin tot een mooie verblijfsplaats van iedere bezoeker te maken. Voorafgaand hebben ze andere paden bewandeld om het tot de mooie plek die het nu is te maken. Verschillende taaie procedures moesten doorlopen worden, inclusief gemeentelijke, dat heeft ze niet weerhouden. We kunnen hier echt spreken van girlpower.”

Dank aan de juryleden, die unaniem waren in deze mooie erkenning.

Ook het publiek heeft zich kunnen uitspreken over de lijst met nominaties. Daar was IJsclub Hoogmade (opnieuw) de grote winnaar. Terecht, want wat een schaatskwaliteiten leveren zij daar af! In deze verkiezing werd De Bult tweede. Alle stemmers dank voor hun waardering.

De laatsten zijn ook in dit geval weer de eersten. Alle vrijwilligers en donateurs die hun bijdragen hebben verleend aan het ontstaan en het voortbestaan van de natuurbelevingstuin: heel hartelijk dank voor jullie inzet en steun. Met nog meer vertrouwen en motivatie zijn wij 2016 ingegaan. Een jaar waarin weer mooie dingen gaan gebeuren.

conf 04UitreikingVrijwilligersorganisatieVanHetJaar2015 512conf 02UitreikingVrijwilligersprijs20160106 512