Websitefoto opening Vlinderidylle De BultDe lente. We zijn er alweer aan gewend. We hebben zelfs al een beetje zomer gevierd. De natuur maakt een groeispurt door. Dit is het tweede voorjaar sinds het inzaaien van de Vlinderidylles op De Bult. Wie ‘natuur maakt’ moet geduld hebben. En geduld hebben we wel hoor, bij Stichting Natuurbelevingstuin De Bult. Dat hebben we echt. Maar soms proberen we de planten en de bloemen ook weleens de grond uit te kijken. We hebben namelijk zin in een feestje!

Feest
Dat feestje gaat er hoe dan ook komen. We gaan, samen met De Vlinderstichting en Stichting Groen Licht, de Vlinderidylle officieel openen. Op zaterdag 18 juni om 15 uur. Datum en tijdstip hebben we zo gekozen dat we de meeste kans maken op mooie bloemen en vlinders. Kom je de natuur en de zomer meevieren? 

Bord
We onthullen het kleurrijke informatiebord dat ons door De Vlinderstichting is geschonken; er worden prachtige natuurbelevingsprijzen uitgereikt; voor de kinderen is er een leuk vlinderspel; er komen enkele gevleugelde mystery guests die op De Bult zullen blijven wonen. En natuurlijk kan iedereen de rest van de middag genieten van de natuur in de tuin en kunnen de kinderen spelen naar hartenlust. 

Prijsvraag
Voor het zover is zijn er op onze Facebookpagina nog hele mooie vlinderprijzen te winnen. Kom gauw kijken op www.facebook.com/natuurbelevingstuin  Doe mee en wie weet kan jij op 18 juni een van die mooie prijzen komen ophalen!