Activiteiten

 
Iedereen is van harte welkom bij al onze activiteiten! Voor koffie, thee en wat lekkers wordt gezorgd.
Deelnemen is gratis, tenzij anders vermeld. Klik op de foto bij de activiteit voor meer informatie.

Zaterdag 4 november 2023, 09:30 - 13:00

Natuurwerkdag

Tijdens de landelijke natuurwerkdag maken we De Bult winterklaar. Er zijn klussen voor jong en oud. Aanmelden via de Natuurwerkdagsite is handig. Klik op de foto voor meer informatie.

Zaterdag 4 november 2023, aanvang 9:30 uur
We verzamelen zaterdag bovenop De Bult. Je kunt via één van de toegangsbruggen het pad volgen naar boven. Rond 13:00 uur ronden we af. Je herkent de locatieleiders aan hun groene hesje.

Bereikbaarheid en parkeren
De Bult is per auto goed bereikbaar. Klik hier voor de routebeschrijving. Er is voldoende parkeergelegenheid direct naast De Bult op het parkeerterrein van restaurant Tussen Kaag en Braassem. Gebruik je navigatie? Dan kun je Regenboogweg 102 instellen (parkeerterrein). 

Werkzaamheden (klussen met een * zijn ook geschikt voor kinderen)
We hebben veel verschillende klussen op het programma, denk aan: onderhoud aan het zintuigenpad*, nieuwe nestkasten ophangen*, snoeiwerkzaamheden, het vrijmaken van boomspiegels*, onderhoud aan de fruitveldjes, nestkasten en de rustkluil. Kortom: veel verschillende klussen en voor ieder wat wils.

Koffie, thee, lunch
Voor koffie, thee, fris met wat lekkers erbij wordt gezorgd. We sluiten Natuurwerkdag af met een heerlijke kom warme soep. Er is keuze uit 2 verschillende soorten soep, waarvan (minimaal) één vegetarisch.

Kledingadvies
We hopen natuurlijk op een mooie droge dag met een gezellig zonnetje. Maar hou voor de zekerheid de weersberichten toch maar in de gaten. Kleed je warm genoeg, draag stevige schoenen of laarzen. Heb je tuinhandschoenen? Neem die dan mee. Als er regen verwacht wordt is regenkleding handig.

De Bult biedt mogelijkheden voor veel verschillende activiteiten. Ruimte bieden aan activiteiten is niet voor niets een van onze doelstellingen. Het gebied heeft de bestemming van een natuurbelevingstuin en is vrij toegankelijk. Niet iedere activiteit past even goed bij deze bestemming.

Wilt u een activiteit organiseren op De Bult? Doe dit dan altijd in tijdig overleg met de Stichting, via info@debult.com.